FRUSTRATIE/HEIMWEE
Door: roos
18 September 2007 | Spanje, Madrid
Zo dat is nog eens een titel voor een bericht no? Heb een beetje een offday vandaag en het is maar goed dat jullie me nu niet kunnen zien want kijk erg erg boos. Niet leuk, hoewel ik weet dat sommigen het aantrekkelijk vinden om mijn boze gezicht te zien.:-) Net vergadering gehad en ben weer in mijn idee bevestigd dat het onderwijs op de lange termijn niets voor mij is, wat een enorm gezeur!!! Echt niet normaal dat er geen beslissingen kunnen worden genomen over de meest simpele dingen, nou ja, het helpt ook niet dat ik zin heb in fietsen en een broodje kaas en Amsterdamse gezelligheid. Ach, nu ben ik het kwijt ha ha! Volgens mij ga ik binnenkort fietsen want ben gevraagd als gids voor zon soort city bike tour, ben benieuwd, Roos op de fiets in Madrid, voor wie mij wel eens heeft zien fietsen, hou je hart maar vast! (geen evenwichtgevoel)
Goed, ik ga nu even in de zon zitten, even genieten van wat wel leuk is aan Spanje en gedachten te verzetten. Vanavond weer ouderavond, dus weer een hele lange dag.
Tot later, hasta la proxima ves besitos R
Tot later, hasta la proxima ves besitos R
18 September 2007 - 18:08
Tuk:
Misschien kun je na dit Spaanse avontuur in Nederland wat met je Spaans doen, want dat spreek je na dit schooljaar natuurlijk vloeiend. Vraag even aan de organisatie van de city bike tour om stro balen aan de kant van de weg te plaatsen. Voor ieders veiligheid.
xxxxxx