NL - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu NL - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu

NL

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg

17 September 2007 | Spanje, Madrid

Zo ben weer terug op Spaanse bodem maar of dit nu als thuis voelt? Nee! Gister na een zeer bijzonder weekend weer aangekomen in Madrid, was erg laat thuis en lag dus ook erg laat in bed. Het weekend ook laat naar bed,veel gezellige en fijne dingen gedaan, ben dus een beetje moe. Net ouderavond gehad en ik heb het helemaal gehad hier nu! Anyway, NL was erg fijn om weer te zijn, in het begin gek, maar later bijzonder leuk. De bruiloft van Miran en Niels was fantastisch! Erg fijn om daar bij te zijn en het was een superdag! Ook het feestje savonds was gezellig, leuke goede band en veel gelachen en gedanst. Ik heb wat fotoos erbij gedaan dan hebben jullie een idee van hoe het was. Niet zon lang bericht nu, mijn ogen vallen dicht en ik ga slapen! Morgen weer een lange dag, heb nl weer Spaans eles, nu bij een andere taalschool. http://www.academiacolon.es/
Slaap lekker allen, liefs XXXX R