Goed
Door: roos
23 September 2007 | Spanje, Madrid
Even een kleine update over mijn gezondheid. Na 2 keer een bijzonder sterk antibiotica drankje te hebben gedronken,en een second opinion van dr McDreamy,is mijn blaasontsteking over! Ben nog steeds aan de vitaminenpillen en drink heel veel, maar alles ok nu. Gelukkig maar, want volg week ben ik op kamp.
Dus een paar dagen niet online te bereiken,wat een rust ha ha! Het is nog steeds lekker weer hier, echt een nazomer september. Niet warm, ongeveer 20 graden, maar lekker zonnetje,prima dus! Ga straks werken voor school, ja ja, op zondag! Ga wel daarbij in het park liggen dat dan weer wel of naar het Reina Sofia museum, met kunst van Dali en Picasso, alle musea zijn gratis op zondag.Gelukkig is het wee wat rustiger in Madrid, het was afgelopen dagen belachelijk druk, er was theater weekend. En ik hoorde overal Nederlands, dat is wel weer grappig. Vrijdag tot zondag komt Felice bij mij gezellig.
Goed, ik ga eens eten, voy a comer!
Tot later,XRoos
Goed, ik ga eens eten, voy a comer!
Tot later,XRoos
23 September 2007 - 18:48
Sammie:
Ik heb het reuze naar mijn zin in Tuk, kan ook geen Spaans miaauwen, dus ik blijf zeker hier.
pootje en knuffel van Sammie.