Hallo - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu Hallo - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu

Hallo

Door: Rosemarie

Blijf op de hoogte en volg

13 Januari 2008 | Spanje, Madrid

Zo, weer eens sinds lange tijd een bericht van mij. Ben inmiddels in NL geweest 2 weken! Dat was heel fijn en gezellig. Wel weer erg wennen om hier te zijn en het hielp ook niet echt dat dat het gemeenschappelijke gevoel was onder mijn collega´s! Tranendal ha ha. Maar goed, eerste week voorbij en het is weer prima. Heb het heel erg druk met werk, veel dingen te doen en te organiseren. het blijkt dat ik in een commissie zit die een schrijver vanuit NL moet uitnodigen,dus daar ben ik ook mee bezig. Het is in samenwerking met de ICS (internationale school) dus dat scheelt. Gisteravond ben ik naar de bios geweest, naar de film Atonement, erg goed, het is een oorlogsdrama. Wel gek een week geleden zat ik met Anne in Tuschinsky en nu hier in Cine Ideal! Gelukkig wel de film in de originele versie gezien, nu begrijp ik tenminste waar de film over gaat! :-) Vandaag heb ik eerst in de Starbucks gezeten, lonely,maar daar kwam snel verandering in toen er twee Nederlandse jongens tegenover mij kwamen zitten, dat was wel leuk. Grappig dat ze allebei uit Oosterhout kwamen (ben ik geboren) en nu in Amsterdam wonen, kleine wereld! Ik heb ze even wat tips gegeven om te doen zoals een echte geintegreerde Nederlander in Madrid hoort te doen ha ha! Daarna had ik een blind date, jawel met een meisje! We hadden contact via internet, zij woont ook hier en we dachten dat wel leuk was om iets af te spreken. Apart, dan krijg je van die smsjes van waar herken ik je aan? We hadden afgesproken op Plaza 2 de Mayo,nieuw voor mij, ben er heengelopen, en het is erg leuk daar! Lief klein leuk pleintje,zoals Plaza Olavide waar ik met mensen ben geweest. We hebben koffie gedronken en een wijntje en wat gegeten en nu ben ik weer terug. Leuk was het gelukkig, dat is altijd maar de vraag natuurlijk. we gaan nog een keer wat doen, dat is fijn, ken ik weer iemand hier en van mijn eigen leeftijd, ook fijn. Goed, ik heb niet echt bijzondere nieuwe fotoos, maar wel leuk op zich. Ik zal later meer erbij doen, nu moet ik slapen, daaaaaaaaaaaaag liefs Roos
PS 28 januari is het hier weer een nationale feestdag, nl De dag van de leraar!! Ha ha, echt waar, dan zijn we weer vrij en ben ik in Barcelona!

• 14 Januari 2008 - 10:48

Miran:

Hai Roos,

Blij te horen dat je weer wat gewend bent in Madrid, en wat een heeeeeeeerlijk zonnig weertje is het bij jou zeg. Hier is het natuurlijk weer echt hollands slecht en druilerig, bah!

Nou fijne week
    Dikke kus Miran

• 14 Januari 2008 - 17:45

Tuk City:

Hé Roos, wat een leuke foto's!

Had deze nog niet gezien, liefs van ons, ook een knuffel van Sammie.

• 17 Januari 2008 - 19:20

Marja:

Tjonge, jonge zeg..dag v/d leraar!!!!Kan NL nog een voorbeeld aan nemen. Blij dat het goed met je gaat en wat een superweertje zeg!! Lig zelf thuis met dikke griep (samen met half Nederland geloof ik!)Leuk dat je nieuwe mensen leert kennen, doet altijd goed, toch? Oh..had laatst geloof ik een telefoontje van je gemist, kan dat?? Nou..ga maar weer es uitzieken. Tot gauw lieverd!

XXXX Marja

• 25 Januari 2008 - 12:14

Mir!:

Hee roosje!
    Slles goed aar nog?
    Laat weer eens wat van je horen!
    Mis je..
    Je ontbijt-casita-buddy!