Lonely de poney - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu Lonely de poney - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu

Lonely de poney

Door: Rosemarie

Blijf op de hoogte en volg

09 December 2007 | Spanje, Madrid

Ach en wee, snif snif snif, ik zit nu weer alleen te typen in een internet cafe. Papa en mama zijn net weg, heb ze weggebracht naar het vliegveld. Moesten er vroeg zijn want bij Ryanair moet je zelf je stoel kiezen, stom!Weet niet hoeveel keer gedag zeggen ik nog aankan hoor, niet leuk! Nou ja, gewoon doorgaan zeggen ze dus dat doe ik maar. gelukkig schijnt de zon en is het heerlijk warm weer!:-) het was erg gezellig, hebben veel gezien en gedaan, zal wat fotoos erbij doen, ik heb niet alle fotoos, de rest komt later nog. We zouden op een toeristenbus, maar hebben dat niet gedaan, omdat het gister beetje te koud was. Dus hebben we gelopen gelopen en gelopen, geen voeten meer over. Maar alles gezien en ik was een goede gids ha ha! we hebben ook veel en lekker gegeten, in Chueca bij Bazaar, erg leuk en lekker thuis gekookt in mijn kleine cocina. Nu ben ik moe, en ga zo even liggen, heb nl ook beetje griep, goh wat ben ik zielig! Nee hoor, ga straks nog koffie drinken met collega en dan naar yoga. Voor het eerst weer sinds 3 weken,ben benieuwd! Die hitte daar is wel goed voor mijn verkoudheid denk ik.
Goed, have to go, hasta pronto, zie jullie in mijn vakantie! Vacaciones del Navidad!! Kus Roos

• 09 December 2007 - 19:45

Mama/papa:

Gek is dat Rosemarie, vanmorgen nog bij jou aan het ontbijt nu weer thuis met een kopje koffie, maar het was erg gezellig,we hebben héél véél kilometertjes gelopen( oei mien voet'n doen zo zeer ), daarom ook héél véél gezien. Wat een mooie stad en zó groot! Zo erg, om jou daar weer alleen achter te laten, maar het is maar voor een paar weekjes en dan kom je gelukkig weer even in Nederland.
    Heel veel liefs van ons.

• 10 December 2007 - 10:29

Miran:

he, leuk!! De beruchte beer haha

x miran

• 11 December 2007 - 20:55

A3:

Hola Linda!
    Dat zal je wel vaak horen daar zeker...en zo heet je ook nog!Haha.
    Leuk dat je ouders ff op bezoek waren, gezellig. Ik vind die bolletjesbomen op Retiro erg schattig!!Wil ik ook in mn Adamse tuintje volgend jaar. Hier is ook een Retiro, het is het trein/busstation, zonder leuke boompjes.
    Ik vond het ook leuk om je te spreken laatst, echt fijn! Ik ben nu verhuisd...naar hostel voor een weekje en daarna ben ik de hort op. Misschien bel ik je een keer onderweg..En anders volgend jaar weer, vanaf een nieuw adresje. We blijven mailen he!
    Leuk vooruitzicht om straks knusjes kerst in NL te vieren zeker!Que te vayas bien!
    Veel kusjes van A3!