¡Vacaciones del Otoño!
Door: roos
06 November 2007 | Spanje, Madrid
Herfstvakantie dus. Ik dacht laat ik maar weer eens gaan bijhouden wat ik allemaal heb gedaan, anders is het net als met fotoos inplakken en komt het er niet meer van. Ik zit nu heerlijk met zonder jas:-) aan te typen in het zonnetje, fijn hoor. Dat is toch wel lekker aan Madrid dat het altijd helder is en blauwe lucht. (meestal)
ik had dus afgelopen week herfstvakantie. Het eerste weekend was Miranda hier heel gezellig, de tijd ging veel te snel voorbij! We hebben veel dingen gedaan en gezien en lekker van de zon genoten in het park. Ik zal later fotoos erbij doen bij dit stukje, want ben op werk en hier heb ik de fotoos niet. Dus nog een momentito por favor!:-)
Miran ging maandagochtend weg, heb ik naar het vliegveld gebracht, dat was wel weer lastig afscheid nemen, maar ook weer niet omdat ik wist dat ik woensdag de 31e naar NL ging! Ik kon dinsdagnacht niet echt slapen, was veel te bang dat ik het vliegtuig zou missen. Werd nl al om 05.00 uur opgehaald met de taxi. En die was op tijd en reed zo snel over de snelweg dat ik binnen 20 min op het vliegveld was! Na 2 uur vliegen was ik om 10 uur in de aankomsthal waar ik werd opgewacht door Sander, erg erg fijn was dat! Zo gek ook om dan ineens weer in NL te zijn. Hebben superleuke en gezellige en fijne dagen gehad, heel veel gedaan, lekker eten en veel drinken,geloof elke dag alcohol oh oh oh. En lekker bij Marlous en Tim aan de likeur 43!! Jammie. Dat was leuk, vrijdag papa en mama en Marjolijn en watse en kids gezien, datw as ook erg fijn en ik had een lift terug naar huis gelukkig,lekker!(McDonalds on the road...) Zaterdagavond gezellig op stap geweest met mijn lover, dat was bijzonder gezellig! Zondagavond in carre geweest met Sander, bij een soort van trommel voorstelling, erg gaaf. Echt zo leuk en heerlijk en fijn om weer in Amsterdam te zijn en iedereen te zien en om bij lief te zijn,time flies when you are having fun, nu is het weer erg erg erg wennen dat ik hier ben, maar ja, dat was te verwachten. Gaat wel weer over denk ik. Dit is een kort weekje vrijdag zijn we vrij vanwege een nationale feestdag hier in Madrid, ja daar zijn er nogal veel van! Ik ga met 2 collegas en meisje en jongen van Spaanse les naar Toledo, een plaatsje onder Madrid. Ben benieuwd.
Ben heel erg moe, zou het liefste een siesta houden met de kids hier, maar dat gaat niet. Heb lange dag,vergadering en Spaans en eigenlijk nog yoga,pff!
Ik zie Annemarie en Karlijn en Cindy van tennis gauw weer hier en lovertje ook, leuk hoor.
Nou moet gaan lunchen, er wacht heerlijke lunch van school! (not)
Daag, fotoos dus later! XXRosemarie:-)
Nou moet gaan lunchen, er wacht heerlijke lunch van school! (not)
Daag, fotoos dus later! XXRosemarie:-)
06 November 2007 - 13:59
Freddy H.:
Bedankt voor de ondersteuning van onze firma! -
06 November 2007 - 15:52
Miran:
He wat leuk eindelijk kan ik eens op je site!
Wat een leuk verhaal, moet morgen de rest ook eens lezen want dat kon ik tot nu toe natuurlijk niet doen!
Fijne avond en veel plezier op Yoga, wij gaan naar franse les!
Bon Soir!
Grand Bisous Miranie!! -
06 November 2007 - 21:23
Adrienne:
Joehoeooeoeo Ibis!
Lekker hoor die Otoño-vakantie! En leuk om ff weer in Nederland te zijn...lekker ouwe kaas en bitterballen en herfst en grachten en fietsen...Tja, dat heeft ook z´n charme.
Ik heb net geschilderd bij Erika (collegaatje)en daarvoor Spaanse les gehad. Zodadelijk naar Nieuwzeelandgast voor tangolesje! Ja ja. Geinig hoor die tango, maar wil volgende half jaar toch misschien weer op salsales (als ik daar nog geld voor heb..)
Voetbalwedstrijd waar ik zaterdag was was erg uitbundig! Jemugdepemug wat een enthousiastelingen! Zingen, springen, maar vooral veel scheldwoorden schreeuwen naar de tegenpartij. Lachen hoor.
Toedeledoki! Liefs Pelikaanxxxxxxxxxxxx