Grr&$%#@*&&^%$!!!!!!!!!!!
Door: roos
07 Oktober 2007 | Spanje, Madrid
No me gusta Madrid op het moment! Vandaag ben ik echt ingeburgerd in de stad,mijn tas is nl gestolen! Van mij, ik die altijd echt altijd op mijn spullen let en tegen anderen zeg hetzelfde te doen!Weet niet waarom dit mij nu weer moet overkomen. Zat in een koffietentje, kaarlichte dag, meer mensen eromheen tas tegen mijn been aan en zo in a split of a second, WEG! dacht echt even dat ik gek geworden was toen ik hem niet meer zag. Gek is dat, dan ga je nog aan jezelf twijfelen ook. Raakte echt helemaal in paniek, maar goed dat Mirthe bij mij was. Wat een K gevoel. Zijn naar het politiebureau geweest, daar bleek ik niet de enige te zijn met dit verhaal en heb aangifte gedaan. Moet volg week terugkomen om te kijken of het is gevonden. Blijkbaar gaat het alleen om het geld (zat 15 euro in) en de rest gaat in de prullenbak. Dus Felice, denk bij jouw agenda!:-)Daarna naar huis zonder huissleutel, waar een lieve buurman voor mij op het dak is geklommen en door mijn dakraam naar binnen is gegaan om zo mijn deur van binnen uit open te doen.
Ga nu slapen, teveel wijn op en ben moe. Net hele rare film gezien in de bios met Demi Moore.
XR
PS 2 nieuwe fotootjes
XR
PS 2 nieuwe fotootjes
07 Oktober 2007 - 09:41
El Ladron:
Podria explicarme la funcion de su telefono? -
07 Oktober 2007 - 20:19
Mirthe:
Hoe is het met je rode wangetjes? Als je maar weet dat we onze tas nu op onze schoot bewaren :p Tot morgen en slaap lekker, x