weekend!!!!
Door: roos
08 September 2007 | Spanje, Madrid
JOEPIE!!!!
Het is weekend! Geloof dat ik nog niet eerder zon vermoeiende eerste werkweek heb gehad. Terwijl dit nog niet eens een volle week was ha ha,ben niks gewend! het is het vroege opstaan,daar ben ik niet echt de beste in geloof ik. MIjn wekker gaat om iets over 6en,ik hou mijn rare gewoonte erin om de wekker voor te zetten zodat ik het gevoel heb dat ik nog even kan doorslapen,ja ik weet het,hoe erg hou je jezelf voor gek? Nou ja, voor mij werkt het.Op naar de metro die me naar het busstation brengt. Gelukkig is het OV hier zeer betrouwbaar en hoef je nooit lang te wachten dus ik ben binnen 3 kwartier op mijn werk. Alles is goed gegaan deze week, maar jee wat zijn die kindjes die ik 3 dagen heb klein!! 3 jaar zijn de meesten, nou dat is klein hoor! Ik heb 2 dagen groep 7/8 dus dat is ff anders, van die pre pubers, heel leuk. Die zijn echt grappig en kun je lekker mee kletsen, zijn lekker bijdehand. Ben op vrijdagmiddag vrij, dan gaat de school om 2 uur dicht. Dit ipv woensdagmiddag zodat je makkelijker als je wilt naar huis kan vliegen of mensen kan ontvangen.Ik klaag niet! Het is nog steeds erg erg warm hier,net het weekend ingeluid met 2 collegas en een vriendin van een bij het zwembad,heerlijk!! Werk goed aan mijn bruiningsproces,integratie heet dat! Heb fotoos erbij gedaan van uitzicht vanuit mijn raam en het zwembad.
Hasta luego!! XXXXRoos Mis iedereen!
Hasta luego!! XXXXRoos Mis iedereen!
09 September 2007 - 10:13
Marjoliojn:
ziet er goed uit hoor! was gisteren wel thuis, maar op zolder!!
deze week zal k een webcam kopen dan kkunnen we ekaar zien terwijl we bellen...
liefs -
09 September 2007 - 11:44
Mama:
Wat een vreselijk mooie blauwe lucht,
maar............ mis je die mooie Nederlandse wolkjes niet?
liefs. -
09 September 2007 - 12:51
Marlous:
Hi lieverd.
Geniet maar lekker van je weekend want voordat je het weet zit je al weer hier!! Wat gaat dat snel zeg... Eindelijk zit je een beetje in het ritme, is gewoon nog even wennen in het begin. Nou lief, ik zie je volgende week hi hi. Ik zal ook even mijn webcam zoeken voor het skypen!
x Marlous
en tim en de poesjes natuurlijk!