kort
Door: roos
01 September 2007 | Spanje, Madrid
Even een kort berichtje, ga zo slapen. Ook al slapen de Madrilenos niet en nooit,( de marcha gaat altijd maar door) ik als Holandesa moet toch echt eventjes naar bed. Net gegeten bij de Indier om de hoek, heerlijk! En wat zo leuk is, het hoofdgerecht is maar 4,50!! Ja ja, echt waar, 4,50. En dan heb je veel eten hoor, krijg het niet op. Zo lekker. Daarna een drankje gedaan in het cafe naast mijn huis, de buurtkroeg zeg maar. Wel een beetje alto,verder prima voor eventjes. En ook daar weer zooooo goedkoop, een biertje en een tinto verano (drankje van rode wijn,martini,soort sprite en nog iets)voor 3,50! Echt waar, 2 drankjes voor zo weinig, geinig he? Ga slapen nu, hasta la proxima Roos
PS vandaag voor het eerst naar school geweest voor een vergadering en alles opzetten,behoorlijke schok, zeg maar heel anders dan de British School! Maar goed, alles is gelukt.
02 September 2007 - 13:03
Will:
hallo Roos
Ik heb net je site bekeken,leuk hoor , lijkt net of je met vacantie bent, dus geniet nog maar even ,want ik heb begrepen dat je deze week op school gaat beginnen.
Roos we wensenje heel veel succes met je werk, en hopen dat je een leuke tijd hebt. groeten Will en ook van Martin natuurlijk -
02 September 2007 - 19:16
Marjolijn:
Hooi!
Ja, ja dat zal wel even wennen zijn op een echte Nederlandse school! Ha ha.
Nu moet je echt aan de bak!!
Nou, geniet nog even van je vrije dagen... -
02 September 2007 - 19:52
Mama:
De verleiding is zo wel erg groot om zelf géén eten meer te koken, want het wordt je zo wel erg aantrekkelijk gemaakt om buiten de deur te eten.
liefs. -
02 September 2007 - 22:23
Nina:
Lieve Roos,
Wat heerlijk is dat toch he dat het eten zoooo goedkoop is! Hebben wij hier netzo natuurlijk, maar jij kunt nog een jaartje langer daarvan gaan genieten *en wij natuurlijk ook als we strakjes langs komen!* Maar naar school was een schok? Hmmm minder gestructureerd of viel het Spaans je tegen? Hoor 't wel!! xxx