Maandag
Door: Roos
27 Augustus 2007 | Spanje, Madrid
Hallo lieve mensen,
Zo het is alweer maandag! Time flies when you´re having fun (tja) Nee hoor, het gaat best snel. Morgen komt Annemarie gezellig en volgende week begin ik al met werken,heb geleerd vandaag op de Spaanse school wat ik ben:una professora Holandesa y yo trabajando en Madrid! ja ja,ik heb vanmiddag een soort van taaltoets gedaan op de taalschool International House (www.internationalhouse.com) en daar kwam uit dat ik geen beginner ben joepie! Dat geeft me weer wat moed. Ik begin in september met lessen, 2 avonden in de week,pittig niet? Kwam vanochtend in de metro een Nederlandse jonmgen tegen met zijn moeder was wel grappig, het kon niet missen dat ze Nederlanders waren want ze staken boven iedereen uit! Hollandse kaaskoppen. was gezellig,mee gekletst en koffie gedronken. Die jongen had ook in Groningen gestudeerd maar was begonnen toen ik klaar was, toen voelde ik me een klein beetje oud! ha ha.
Ik heb heel veel gelopen vandaag en net de hele tijd in het retiro gelegen in de zon, het is alleen beetje te warm 37 graden! Toch is het wel lekker,beter dan regen zeg maar! positivo!
Ik zal eens kijken of ik ook extra fotoos bij mijn pagina kan doen. Ik heb nu fotoos gemaild maar via dit is handiger, oke wordt aan gewerkt druk druk druk!
Ik ga zo maar eens de bakker opzoeken die me werd verteld gister door een Nederlands meisje, daar schijnen ze normaal brood in plakjes te verkopen. En dan boodschappen doen en naar huis. Morgen om half 1 naar het vliegveld. Dan komt er een koffer met meer kleding fijn!!!!
Adios en hasta pronto! Miran,vlucht naar NL is geboekt! Nu kan je trouwen met mij als getuige. Heb er zo veel zin in in je feestje!!!!!
Kussen Roos
Kussen Roos
27 Augustus 2007 - 17:44
Miranda:
Hai Lieverd,
Probeer net al voor de 3de keer een reactie op je waar ben jij nu-site te plaatsen maar het lukt niet ik zal het later nog eens proberen. Maar ik had er in gezet dat we zo super trots op je zijn dat je deze grote stap het gezet, heel erg knap. Nu wel volhouden hoor, want als je nu terug komt krijg je daar echt heel veel spijt van. Dat weet ik zeker.
Wat heb je een gaaf appartement, kan niet wachten dat ik het in oktober zelf live mag bewonderen, heb er erg veel zin in om te komen!!
Fijn om te lezen dat je al zoveel leuke dingen hebt ondernomen, en ook lekker gaat sporten enzo, geniet maar lekker hoor........
En wat een lieve foto op de waar ben ik site, moet ik niet te vaak naar kiken want ik mis je wel hoor!!
Nou nog 2,5 week en dan ben je alweer hier, heeeeeeeeeeeel erg fijn dat je erbij zal zijn.
Love you Miranie en een dikke kus en knuffel
29 Augustus 2007 - 19:32
Mama:
Lieve Rosemarie,
Als ik jou zo zie zitten, zo lekker in de spaanse zon, dan denk ik, zat ik er maar naast, heerlijk, je krijgt er echt zo'n vakantie gevoel bij.
Maar het is voor jou geen vakantie, ik vind dat je al heel wat geregeld hebt en wat goed dat je al wat spaans spreekt en ook een beetje kunt verstaan. Ook al zal je het regelmatig heel moeilijk hebben, flink zijn hoor, door zetten.
Heel veel liefs van mij, mama.