¡Hola! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu ¡Hola! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van rosemarielinda - WaarBenJij.nu

¡Hola!

Door: Rosemarie

Blijf op de hoogte en volg

23 Augustus 2007 | Spanje, Madrid

¡Hola! iedereen!
Zo, dat was mijn Spaans tot nu toe. Nee ,ik moet zeggen dat ik me aardig red. Een allereerste berichtje van mij vanuit zonnig Madrid. Zit nu in een internetcafe omdat ik pas vanaf volg week thuis internet heb en dus ook Skype! Leuk, kunnen we bellen en elkaar zien,degene die een webcam hebben natuurlijk.

Na wat vertraging op Schiphol dus goed aangekomen hier in Madrid. Gek hoor om hier te zijn! het voelt nog een beetje als een lange vakantie zoals vorig jaar omdat ik natuurlijk al bijna weer naar Adam vlieg voor de bruiloft van Miran en Niels! Gezellig,heb er zin in, in een leuk feestje! Zoals sommigen van jullie al gemerkt hebben (he familie en liefje?) heb ik al wel een beetje last van heimwee, nog niet zo erg als ik het vroeger heb gehad,maar zou best wel graag naar huis willen. Denk dat Adrie, je het nog wel kan herinneren van onze tijd in Scandinavie ha ha! Ach,alles zal goed komen en het zal allemaal wel ergens goed voor zijn.
Ik begin 5 sept met werken, eerst nog paar daagjes weg fijn. En dan begint het, werk, Spaanse les met Danny en sporten. Ja ja, ook hier gaat Roos een poging tot serieus joggen doen. In het Parque del Retiro wel te verstaan. Ik jog graag op sjiek ha ha!

Goed, verder niet veel bijzonders nog, mijn casaatje is klein maar fijn en ik woon in een multi culti buurt, net Amsterdam west, dus niet veel verschil. Ik zit hier nu in de wijk Chueca, ook wel bekend als DE homo wijk van Madrid, heel grappig, alleen maar mannen in dit internetcafe en alleen maar geinteresseerd in elkaar, grappig!

Goed, ik weet dat sommigen niet van de ellenlange verhalen houden, dus ik stop er zo maar weer mee. Moet nog een mobiel nummer regelen en even wat eten. Ga zo weer verder wandelen, niets mis met mijn beenspieren na deze maanden denk ik, pff! Ben al aardig gewend (heel snel..) aan het late eten, alles gaat hier zo relaxed, heerlijk.

Oh,fijn ik hoor mijn lievelingsnummer van The Corrs, la la, mee aan het zingen nu.

• 23 Augustus 2007 - 19:14

Sam:

Ik snap het niet hoor, jij in de zon in Madrid, ik op de bank in Tuk, vind je dat een eerlijke verdeling?

• 23 Augustus 2007 - 21:33

Mama:

Wat leuk Rosemarie om op deze manier wat van je te lezen,je casa(tje) ziet er wel knus en gezellig uit, ook leuke foto's.
    Ga je samen met Danny hardlopen?
    Liefs van mama.xje

• 24 Augustus 2007 - 09:42

Marlous:

nou schat, kan ik je op deze manier stalken met al mijn saaie verhalen uit Hollanda en kan jij mij jaloers maken met al die zon en top momenten!!! Ahh!! Zet hem op, ga even lekker relaxen en ik mail je wanneer ik vrij ga nemen.
    xxx